Цертамен капс.№20 (70058)

код товару: 70058
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНутрімед ТОВ
Форма випускуПо 20 капсул у картонній упаковці.
Оновлено:
22.11.2022
Перевірено

Опис

Цертамен може бути рекомендований з метою нормалізації функціонального стану нервової системи у осіб, які перебувають в умовах психічних і фізичних перевантажень, що супроводжуються стресом і виснаженням організму, при порушенні сну, з метою зниження ризику виникнення і розвитку соматичних серцево-судинних і неврологічних захворювань, поліпшення загального стану при хронічних захворюваннях і при їх загостреннях.

Біологічно активні речовини, що входять до складу фітоекстрактів, мають помірні седативні властивості, сприяють усуненню відчуття дратівливості і психоемоційної напруженості, підвищують працездатність і поліпшують сон.

Не застосовувати препарат як заміну повноцінного раціону харчування.

Інструкція - Цертамен капс.№20

Виробник

Нутрімед ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
пасифлора (Passiflora incarnata herba), екстракт трави - 70 мг, лаванда колоскова (Lavandula angustifolia), екстракт трави і квітів - 60 мг, хміль (Humulus iupulus), екстракт суцвіть - 60 мг, валеріана лікарська (Valeriana oflicinalis radix), екстракт кореня - 40 мг, пустирник серцевий (Leonurus cardiaca), екстракт трави - ЗО мг, меліса лікарська (Melissa officinalis herba), екстракт трави - ЗО мг, півонія похила (Paeonia anomala radix), екстракт кореня - 15 мг

Допоміжні речовини:
наповнювачі: аеросил (двоокис кремнію аморфний), цукор молочний; оболонка капсули: желатин.

Форма випуску

По 20 капсул у картонній упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Показання

Для нормалізації функціонального стану нервової системи у осіб, які перебувають в умовах психічних і фізичних перевантажень.

Протипоказання

Період вагітності і лактації, індивідуальна непереносимість компонентів.

Способи застосування

Вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на добу після їжі, а при порушеннях сну - по 1-2 капсули за 1:00 до сну; запиваючи достатньою кількістю питної води.

Курс прийому становить 2-3 місяці. У разі необхідності курс можна повторити.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки.

Умови зберігання:
зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25°С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004