Бронхіфіт противірусний пігулки №90 (73376)

код товару: 73376
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендDanikafarm
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
Форма випускуПо 90 таблеток у флаконі, по 1 флакону у картонній упаковці.
Діюча речовинаМЕЛИССА ЛІКАРСЬКА, МАТИ-Й-МАЧУХА ЗВИЧАЙНА, КВІТИ ЛИПИ
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

«Бронхіфіт - противірусний» - це оптимальний підбір трав цільового призначення для профілактики і лікування гострих респіраторних захворювань. Рослини, що входять до складу, активують фактори неспецифічної захисту, відновлюють функції і структури організму, прискорюють одужання.

Виявляють виражену протизапальну, бактерицидну, противірусну дію, підвищують зростання і поглинальну здатність фагоцитарних клітин, інгібують резистентність вірусів грипу, згубно діють на розвиток патогенних бактерій, знижують інтоксикацію і вірусне навантаження. Збалансований склад рослин має сечогінну, спазмолітичну, бронхолітичну дію, покращує відхаркування і виведення мокротиння, знижує ризик поширення запалення і розвитку ускладнень.

Мати-й-мачуха - класичне лікарська рослина, яке широко використовується при різних захворюваннях бронхів і легенів, входить до складу будь-яких грудних зборів. Надає пом'якшувальний, відхаркувальний, бронхолітичну і протизапальну дію. Застосовується в терапії хворих на ларингіт, трахеїти, бронхітом, пневмонією, бронхіальною астмою, бронхоектазів, емфіземою легенів. Полісахариди листя стимулюють імунітет.

Липа - суцвіття популярні при лікуванні ГРЗ, пневмоній, гострих і хронічних бронхітів. Має потогінний, жарознижуючий, бактерицидну, секретолітичним властивостями. Сечогінні властивості липи сприяють вимиванню токсинів. Липовий цвіт зміцнює і оздоровлює організм, бере участь в блоці протизапальних засобів, доповнює лікувальний арсенал в пульмонології та фтизіатрії.

Мелісса - визнаний модулятор настрою. В медицині використовуються лікувальні властивості: протимікробні, противірусні, в тому числі вірус герпесу, бронхолитические, репаративні. Застосовується в комплексній терапії фарингітів, гайморитів, ГРЗ, ГРВІ, грипу, бронхітів.

Календула - надає заспокійливу дію при емоційної нестабільності, сприяє швидкому усуненню запальних вогнищ при простудних, вірусних інфекціях, отиті, фарингіті, ларингіті, ангіні. Квіти пригнічують запальний процес в різних фазах його розвитку, пригнічують реплікацію вірусу, зростання і розмноження (антисептичні властивості) бактерій, викликає загибель (дезінфікуючі властивості) патогенних мікроорганізмів, пригнічує їх життєдіяльність.

Ожини пагони - рекомендується під час сезону ГРВІ, епідемії грипу, як потогінний і жарознижуючий засіб. Листя мають потужний противірусну дію, в тому числі на вірус грипу, герпесу, проявляють протизапальні, ранозагоювальні, жарознижуючі, загальнозміцнюючі властивості.

Шавлія - головним активним компонентом є ефірне масло, яке надає в'яжучий, протизапальний, бактеріостатичну дію. Встановлено виражений протимікробний ефект. Лист шавлії пригнічує розвиток золотистого стафілокока і інших мікроорганізмів, входить до складу противірусних, антибактеріальних препаратів.

Гриб Рейши - має противірусну, антибактеріальну дію, захищає організм від небезпечних патогенних мікробів, пригнічує віруси, в тому числі вірус герпесу, Епштейна-Барр. Попереджає і пом'якшує тяжкість захворювань простудного характеру, допомагає імунній системі ідентифікувати і знищувати інфекційні агенти, підвищує противірусний імунітет.

Інструкція - Бронхіфіт противірусний пігулки №90

Бренд

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

лист мати-й-мачухи, квіти липи, трава меліси, квіти календули, лист ожини, трава шавлії, гриб Рейши.

Форма випуску

По 90 таблеток у флаконі, по 1 флакону у картонній упаковці.

Лікарська форма

Таблетки.

Діюча речовина

МЕЛИССА ЛІКАРСЬКА, МАТИ-Й-МАЧУХА ЗВИЧАЙНА, КВІТИ ЛИПИ

Показання

Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики застуд, ГРВІ, грипу, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:

- простудні захворювання, вірусні та бактеріальні інфекції (ГРЗ, ГРВІ, грип);
- захворювання верхніх дихальних шляхів (ангіна, тонзиліт);
- бронхіти, в тому числі неспецифічні, з алергічним ухилом;
- в комплексному лікуванні пневмонії, бронхоектатичної хвороби, бронхіальної астми;
- зниження імунітету на тлі вірусної і бактерійної інфекції, простудних захворювань;
- інтоксикації (вірусні, бактеріальні);
- при високому ризику ускладнень при ГРВІ, грипі.

Способи застосування

По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі.

Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.

При необхідності повторити.

Особливі умови зберігання

Зберігати в сухому, захищенному від світла приміщенні при температурі не вище 25С.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004