Бішофіт Полтавський Форте холодний гель 75мл (61192)

код товару: 61192
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Жардін косметік"
ФормаГель
Форма випускуПо 75 мл у тубі
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Головна особливість Бішофіт Полтавського гелю - це його повна безпека, універсальність і максимальна ефективність. Цінні мінерали в складі володіють достатньою стабільністю і біодоступністю. Сировина для створення даного гелю видобувається із застосуванням інноваційних технологій, під всебічним контролем, і це - гарантія екологічності і високої якості кінцевого продукту.

Інструкція - Бішофіт Полтавський Форте холодний гель 75мл

Виробник

ТОВ "Жардін косметік"

Країна походження

Україна

Склад

вода, магній хлористий (бішофіт Полтавський), гліцерин, кокамідопропілбетаїн, рицинова олія, ментол, гідроксиетилцелюлоза, камедь ксантана, нікотинова кислота, алантоїн, камфора, натуральні ефірні олії м'яти перцевої, сосни. INCI: aqua, magnesium chloride, glycerine, cocamidopropyl betaine, ricinus communis seed oil, menthol, hydroxyethyl cellulose, xanthan gum, niacin, allantoin, camphor, mentha piperita oil, pinus sylvestris leaf oil.

Форма випуску

По 75 мл у тубі

Лікарська форма

Гель

Показання

Призначення: природний мінеральний гель з легкою дією, що охолоджує. Корисний при ударах м'яких тканин та розтягуванні зв'язок, «тунельному синдромі». Бішофіт Полтавський "Форте холодний" розроблений спеціально для допомоги після ударів, травм, розтягувань зв'язок.

Після нанесення гелю хлористий магній (основна діюча речовина гелю) швидко потрапляє через захисний бар'єр шкіри безпосередньо до ураженої ділянки, сприяє усуненню болю, одночасно знижуючи набряк. Легке охолодження травмованої ділянки досягається за рахунок ментолу та ефірної олії м'яти перцевої.

Дія:

швидко охолоджує шкіру
полегшує стан після травми
має виражений протинабряковий ефект
попереджає утворення гематом (синяків)

Протипоказання

Алергія на інгредієнти препарату.

Не наносити на відкриті рани та виразки. При попаданні засобу на слизові оболонки або в очі їх слід негайно промити водою. Не застосовувати дітям до 6 років і вагітним жінкам.

Способи застосування

Невелику кількість гелю легко втерти у шкіру травмованої ділянки. Повторювати 2-3 десь у день.
При проведенні професійного масажу використовувати гель останні 2-3 хвилини завершального етапу. Не використовувати на відкритих ранах.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004