Біосепт profi дезінфікуючий засіб дозатор 1л (72980)

код товару: 72980
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникПАТ "Біолік"
Форма випускуПляшки полімерна з дозатором, місткістю в 1000 мл згідно з вхідною документацією постачальника;
Діюча речовинаСПИРТ ЕТИЛОВИЙ
Оновлено:
22.06.2023
Перевірено

Опис

Засіб дезінфекційний «БІОСЕПТ profi» - спиртовий розчин для зовнішнього застосування.

Прозора, безбарвна або світло-жовта рідина. рН - 6,0-8,0. Має запах спирту.

За необхідності чи на вимогу споживачів засіб може виготовлятися з додаванням функціональних добавок (гліцерину та/або ароматизатора), що не впливає на специфічні протимікробні властивості та токсиколого-гігієнічні показники засобу.

Спектр антимікробної дії: засіб дезінфекційний «БІОСЕПТ profi», має бактерицидну дію (у відношенні грампозитивних і грамнегативних бактерій в т.ч. щодо збудників інфекцій пов'язаних із наданням медичної допомоги (ВЛІ), включаючи мультирезістентні госпітальні штами стафілококу (MRSA), Clostridium difficile, Micrococcus luteus, Enterococcus faecalis, Enterococcus hirae, Enterobacter cloacae, Streptococcus, Klebsiella pneumonia, Klebsiella oxytoca, Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Escherichia coli (в т.ч. ентерогеморагічну кишкову паличку), синьогнійну паличку, (Pseudomonas aeruginosa), збудників дизентерії, сальмонельозу, паратифу, черевного тифу, холери, чуми,туберкульозу, збудників інших небезпезпечних та особливо-небезпечних інфекцій тощо); віруліцидну дію (включаючи збудників парентеральних вірусних гепатитів, ВІЛ-інфекції, всіх типів (видів) грипу, збудників кишкових вірусних інфекцій; фунгіцидна дія (в т.ч. щодо грибів роду Candida, дерматофітів (Epidermophyton, Microsporam і Trichophyton)), Aspergillus niger.

Протимікробна дія засобу пролонгована у часі - не менше 3 годин. Протимікробна дія засобу зберігається в присутності крові, сиворотки, гною, інших забруднень органічного, неорганічного та змішаного характеру.

Дезінфекційний засіб «БІОСЕПТ profi», що використовується для швидкої у часі дезінфекції добре змивається із оброблених об'єктів, не залишає нальоту, має гарні миючі властивості, розчиняє та видаляє механічні, білкові, жирові, інші забруднення органічного і неорганічного походження, залишки крові ( в т.ч. в біологічних плівках) з поверхонь, медичних виробів тощо.

Засіб сумісний із усіма матеріалами, що стійкі до дії спиртів, не пошкоджує поверхні та оброблені вироби.

Інструкція - Біосепт profi дезінфікуючий засіб дозатор 1л

Виробник

ПАТ "Біолік"

Країна походження

Україна

Склад

спирт етиловий ректифікований 70 %, хлоргексидину біглюконат 0,5 %, перекис водню 0,5 %, гліцерин, ароматизатор, вода очищена.

Форма випуску

Пляшки полімерна з дозатором, місткістю в 1000 мл згідно з вхідною документацією постачальника;

Діюча речовина

СПИРТ ЕТИЛОВИЙ

Показання

Призначення засобу: засіб дезінфекційний «БІОСЕПТ profi» застосовується з метою дезінфекції шкіри рук та поверхонь:

- у закладів охорони здоров'я, клініко-діагностичних, мікробіологічних, біохімічних, бактеріологічних, серологічних та інших лабораторій, що працюють з потенційно інфікованим матеріалом, санітарному транспорті (у т. ч. машинах швидкої медичної допомоги), донорських пунктах та пунктах переливання крові, медико-санітарних частинах, фельдшерсько-акушерських та медичних пунктах;
- об'єктах комунально-побутового обслуговування;
- підприємствах харчопереробної промисловості;
- підприємствах і закладах агропромислового комплексу;
- парфумерно-косметичної, фармацевтичної, хімічної, біотехнологічної, мікробіологічної промисловості;
- закладах ресторанного господарства і торгівлі;
- дитячих дошкільних закладах, учбових закладах різних рівнів акредитації;
- аптеках і аптечних закладах;
- санітарно-курортних, спортивно-оздоровчих закладах різноманітного профілю;
- закладах соціального захисту (будинки пристарілих, інвалідів);
- закладах зв'язку та банківських установах;
- в усіх видах транспорту;
- установах пенітенціарної системи, митниці і прикордонної служби
- та інших об'єктах, діяльність яких вимагає додержання санітарно-гігієнічних норм та правил.

Способи застосування

Засіб являє собою готовий до застосування розчин і не підлягає розведенню.

Дезінфекція шкіри рук: виконується шляхом нанесення

3 мл засобу на сухі руки з подальшим втиранням в шкіру до висихання, час обробки у відповідності до прийнятого алгоритму гігієнічної дезінфекції шкіри рук - 30 - 60 сек. При цьому, звертають особливу увагу на обробку шкіри між пальцями та на кінчиках пальців.

Дезінфекцію поверхонь: проводять методом протирання, використовуючи чисту серветку (одноразового чи багаторазового використання) просочену засобом «БІОСЕПТ profi» або методом зрошення засобом із флакона з розпилювачем, витримують час експозиції 30 сек. Норма витрат засобу 30-50 мл/м3. Після завершення дезінфекції змивати засіб не обов'язково (крім посуду).

Особливі умови

Використовувати тільки для зовнішнього застосування відповідно до призначення. Уникати попадання засобу в очі. Не наносити на відкриті рани та слизові оболонки. Засіб легкозаймистий! Не допускати контакту засобу із відкритим полум'ям та увімкнутими нагрівальними приладами. Після закінчення терміну придатності використання засобу забороняється.

Площа поверхні, що одночасно обробляється, повинна складати не більше 1/10 від загальної площі приміщення. При випадковому розливанні великої кількості засобу забезпечують інтенсивне провітрювання приміщення. Пролитий засіб збирають піском або іншим негорючим матеріалом, що добре поглинає рідину. Очищену поверхню промивають водою.

При попаданні засобу в очі необхідно промити їх проточною водою протягом 10-15 хв. При подразненні слизової оболонки очей рекомендується промити очі великою кількістю води. У разі необхідності звернутись до лікаря.

У разі попадання засобу до шлунку необхідно промити ротову порожнину та випити кілька склянок води кімнатної температури, дати потерпілому активоване вугілля. Негайно звернутись до лікаря!

Особливі умови зберігання

Умови зберыгання:
Усухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 35 ?С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Засіб необхідно оберігати від впливу сонячних променів.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004