Біолакт Єва порошок стік №10 (73366)

код товару: 73366
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникІЛЬДОНГ Біосаєнс Ко.Лтд
Форма випускуПо 10 стіків у пачці з картону.
Діюча речовинаЦИНК, ЕКСТРАКТ ЖУРАВЛИНИ, МАГНІЮ ЛАКТАТ
Оновлено:
21.10.2022
Перевірено

Опис

Біолакт Єва - комбінований пробіотик з уро-антисептичними властивостями, який містить лактобактерії, біфідобактерії та ентерококи, підтримує фізіологічну рівновагу кишкової мікрофлори і забезпечує комфортне функціонування шлунково-кишкового тракту.

Лактобактерії продукують молочну кислоту та пригнічують ріст патогенних мікроорганізмів, поступово їх витісняючи як природний конкурент. Ентерококи та біфідобактерії беруть участь у процесах ферментативного розщеплення жирів, білків та складних вуглеводів, у процесах синтезу та всмоктування вітамінів. Наявність у Біолакті Єва різних корисних штамів дозволяє надавати позитивну дію на стан і травні функції всього кишківника(особливо за наявності бродильної диспепсії і явищ метеоризму), а також надає детоксикаційні властивості.

Біолакт Єва підтримує функціонування нормальної кишкової мікрофлори шляхом:

- створення несприятливих умов для розмноження патогенних мікроорганізмів;
- участі у синтезі вітамінів та в метаболізмі жовчних кислот;
- поліпшення ферментативного розщеплення білків, жирів, складних вуглеводів.

Бактерії, що входять до складу Біолакту Єва, колонізують різні відділи травного тракту, що забезпечує відновлення балансу кишкової мікрофлори як в тонкому, так і в товстому відділах кишківника. Це, в свою чергу, підвищує неспецифічну резистентність організму, підтримує рівновагу імунної, нервової та інших систем, покращує засвоєння поживних речовин та вітамінів.

Біолакт Єва не потребує особливих умов зберігання при низькій температурі. Ліофілізація бактерій та 4-кратна оболонка забезпечують тривале збереження високої біологічної активності мікроорганізмів при кімнатній температурі.
 

Інструкція - Біолакт Єва порошок стік №10

Виробник

ІЛЬДОНГ Біосаєнс Ко.Лтд

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
високоефективні штами живих пробіотичних бактерій (L.acidophilus, B.longum, E.faecium) - більше ніж 3?10 КУО/г, екстракт журавлини - 120 мг, цинк - 3,45 мг; магнію лактат - 15 мг.

Допоміжні речовини:
безводна кристалічна глюкоза, рослинний крем-порошок, порошок йогурту змішаний, мікрокристалічна целюлоза, полідекстроза, фруктоолігосахариди. фруктоолігосахариди, сухе знежирене молоко, ксиліт, кукурудзяний крохмаль, сорбіт, сухе цільне молоко, стеарат магнію, порошок екстракту індійського агрусу.

Продукт не містить ГМО.

Форма випуску

По 10 стіків у пачці з картону.

Лікарська форма

Порошок

Діюча речовина

ЦИНК, ЕКСТРАКТ ЖУРАВЛИНИ, МАГНІЮ ЛАКТАТ

Показання

- Рекомендований з метою профілактики дисбактеріозу, що виникає внаслідок вживання антибіотиків в урології та гінекології; в комплексній терапії інфекцій сечовивідних шляхів та запальних процесів в гінекологічній практиці, що супроводжуються дисбактеріозом.
- Для відновлення балансу мікрофлори кишківника та усунення наслідків антибіотикотерапії (дисбактеріозу кишківника, антибіотик-асоційованої діареї, псевдомембранозного коліту) під час та після прийому антибіотиків;
- Під час корекційного (дієтичного) харчування при захворюваннях шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразкова хвороба, гастроентерит, коліт, синдром подразненої товстої кишки, порушення всмоктування, інфекційні кишкові захворювання);
- В якості підтримуючого засо при лікуванні жіночих урологічних інфекцій.
- Для усунення проявів шлунково-кишкових розладів: закреп, діарея, метеоризм (в тому числі - пов'язаних зі зміною харчового режиму та раціону, води, стресом та ін.);
- Для підтримання нормальної функції травлення в умовах постійних стресів та вживання сучасних продуктів, які містять компоненти, що несприятливо впливають на мікрофлору кишківника;
- При лактозній недостатності;
- При алергічних захворюваннях (атопічний дерматит, екзема та інші алергодерматози, харчова алергія);
- В комплексі заходів при остеопорозі, в т.ч. у жінок у період менопаузи (для покращення засвоєння кальцію);
- Біолакт Єва є корисним для дітей в період росту, так як покращує біодоступність вітамінів і мінералів;
- В комплексі заходів для усунення дисбіозу піхви у жінок;
- Для покращення загального стану при синдромі хронічної втоми.

Протипоказання

Не застосовувати Біолакт Єва у разі алергії на його компоненти.

Не слід запивати Біолакт Єва гарячими напоями та приймати одночасно з алкоголем.

Не застосовувати Біолакт Єва після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Побічні дії

Біолакт Єва добре переноситься; немає інформації про його небажані ефекти. Можливий розвиток послаблення при дефекації у людей зі схильністю до проносів. Уникнути цього ефекту можна шляхом зменшення разової дози в два рази в порівнянні з базовою і поступовим її збільшенням протягом одного тижня.

Особливі умови

Пробіотики є фізіологічними для людини продуктами. Передозування ними практично неможливе.

На відміну від фармакопейних препаратів, пробіотики можуть призначати дітям від 3-ьох років майже в тих же дозах, що і дорослим.

Можливе застосування під час вагітності та лактації.

Не спостерігається небажаних взаємодій Біолакту Єва з лікарськими засобами.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки. Кінцевий строк придатності вказаний на упаковці.


Умови зберігання:
Зберігати при температурі не вище 25 °С в темному, недоступному для дітей місці. Уникати потраплянню на продукт прямого сонячного світла та високої вологості.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004