БиоГая Протектис полуниця таблетки №20 (48564)

код товару: 48564
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникБиоГая АБ
Форма випускуПо 20 таблеток у блістері, картонна упаковка
Діюча речовинаLACTOBACILLUS REUTERI
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

БіоГая Протектіс - дієтична добавка, що сприяє поліпшенню травлення. У складі таблеток БіоГая бактерії Lactobacillus reuteri Protectis, які підтримують і регулюють фізіологічну рівновагу мікрофлори кишківника і нормалізують травні процеси.

Lactobacillus reuteri Protectis, що містяться в таблетках БіоГая, продукують молочну та оцтову кислоти, сприяють розщепленню лактози, утворення речовини реутерін та інших антимікробних субстанцій, що мають антагоністичну активність відносно патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів у харчовому тракті.

Прийом БіоГая Протектіс підвищує природний захист травної системи, створює сприятливі умови для формування нормального мікробіоценозу кишечника. Імуностимулююча дія БіоГая пов'язана з можливістю активувати імунну систему кишечника як першу лінію захисту організму від інфекцій. Пробиотична дія починається з ротової порожнини, бактерії L. reuteri стійкі до шлункового соку і солей жовчних кислот.

БіоГая Протектіс має полуничний смак, не містить цукру, лактози, молочного білка.

Інструкція - БиоГая Протектис полуниця таблетки №20

Інструкція

Біогая Протектіс - шведський пробіотик для дітей та дорослих. Цей смачний медикамент, який усуває дисбактеріоз та відновлює мікрофлору ШКТ. Навіть може зміцнювати імунітет. Дитину не доведеться довго вмовляти приймати цей препарат, не лише завдяки приємній текстурі, а й яскравому та приємному смаку.

Біогая Протектіс - що це таке?

Біогая Протектіс – дієтична добавка, що сприяє покращенню травлення. У складі таблеток Біогая бактерії Lactobacillus reuteri Protectis, що підтримують та регулюють фізіологічну рівновагу мікрофлори кишечника та нормалізують травні процеси.

Lactobacillus reuteri Protectis, що містяться в таблетках Біогая, продукують молочну та оцтову кислоти, сприяють розщепленню лактози, утворенню речовини реутерину та інших антимікробних субстанцій, що володіють антагоністичною активністю щодо патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів у травному тракті.

Прийом Біогая Протектис підвищує природний захист травної системи, створює сприятливі умови для формування нормального мікробіоценозу кишечника. Імуностимулююча дія Біогая пов'язана з можливістю активувати імунну систему кишечника як першу лінію захисту організму від інфекцій. Пробіотична дія починається з порожнини рота, бактерії L. reuteri стійкі до шлункового соку та солей жовчних кислот.

Біогая Протектис має полуничний смак, не містить цукру, лактози, молочного білка.

Біогая Протектис краще приймати за рекомендацією лікаря, незважаючи на те, що таблетки не є лікарським препаратом, а біодобавкою. Засіб можна приймати з перших днів життя, він повністю безпечний для вагітних і мам, що годують. Є додатковим джерелом життєздатних молочнокислих бактерій. З трьох років дітям та дорослим можна приймати жувальні пігулки. Тоді як для немовлят окремо є краплі.

Корисні властивості Біогая Протектіс та вплив на організм

Цей препарат призначається для профілактики та в комплексній терапії колік та запорів. Якщо купувати добавку, яка має ще додаткові вітаміни, то вдасться передбачити ймовірність їх дефіциту в організмі.

До складу таблеток Біогая Протектіс входять життєздатні бактерії Lactobacillus (дозування 100 млн. КОЕ).

Препарат не має ГМО, тому не є токсичним. Не містить лактози. Без консервантів.

Коли призначаються таблетки Біогая Протектіс

Біогая Протектіс призначається лікарями:

  • для усунення дисбактеріозу;
  • щоб покращити роботу кишечника;
  • для зміцнення імунітету — застосування препарату збільшує здатність організму протистояти різним інфекціям;
  • щоб знизити інтенсивність прояву алергій;
  • для покращення загального стану.

Але не можна приймати Біогая Протектіс таблетки при цукровому діабеті, порушенні функціонування нирок та непереносимості його певних компонентів. У перші дні прийому цієї добавки важливо стежити за своїм самопочуттям, особливо, якщо приймаєте засіб самостійно, без призначення лікаря. І особливо бути уважним, якщо засіб приймає дитина. При появі неприємних відчуттів, різкому погіршенні загального стану варто якнайшвидше звернутися до свого лікаря.

Особливості застосування препарату Біогая Протектіс

Перш, ніж почати приймати препарат, необхідно ознайомитися з інструкцією Біогая Протектіс. Тривалість курсу залежить від призначень лікаря. Кількість препарату та періодичність прийому також може змінюватися фахівцем. Але не варто перевищувати тих норм, які призначені професіоналом.

Особливості прийому відрізняються від віку пацієнта та форми випуску. Біогая Протектис таблетки передбачає такий стандартний алгоритм прийому:

  • по таблетці раз на добу у будь-який час;
  • просто розжувати.

Якщо одночасно з таблетками Біогая приймаєте антибіотики, то між прийомами препаратів важливо витримати перерву не менше 3-х годин.

Щоб Біогая Протектіс таблетки не втратили своїх корисних властивостей, зберігайте їх при температурі не вище 25 °С. Слідкуйте, щоб дитина не могла самостійно дістати препарат.

Переваги прийому таблеток Біогая Протектіс

Жувальні таблетки Біогая Протектис містять живі бактерії Lactobacillus reuteri Protectis, які можуть допомогти відновити баланс мікроорганізмів у кишечнику. Це особливо актуально при деяких захворюваннях кишківника, таких як діарея, запори, синдром подразненого кишківника та інші.

Крім того, корисні молочнокислі бактерії можуть зміцнювати імунну систему, зменшувати ризик розвитку інфекцій та алергічних реакцій.

Загалом, жувальні таблетки Біогая Протектис для дорослих мають масу позитивних властивостей — підтримують та регулють процес травлення, відновлюють мікрофлору та нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, позитивно впливають на стан імунної системи. Однак, перш ніж почати використовувати засіб, краще звернутися до лікаря, щоб переконатися, що він підходить вам і не викликає побічних ефектів.

Пробіотик відпускається без рецепта, а отже за потреби можна легко придбати добавку в інтернет-аптеці Apteka.com. Необхідно просто вибрати потрібне місто доставки та визначити оптимальний спосіб — до найближчої аптеки мережі, кур'єром або на поштове відділення. Замовлення можна сплатити як готівкою, так і карткою на сайті при оформленні покупки.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004