Біобіотик таблетки для розсмоктування №40 (73845)

код товару: 73845
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЕЙМ НВФК ТОВ
Форма випуску40 таблеток по 0,8 г в блістері
Діюча речовинаВІТАМІН С, ЕКСТРАКТ ЕВКАЛІПТА
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Добавка дієтична до раціону харчування - джерело біологічно активних речовин; сприяє нормалізації функціонування та відновленню слизової оболонки горла та гортані, зменшенню подразнення, першіння та сухості у горлі, полегшенню дихання під час сезонних застудних захворювань дихальних шляхів; має м'які відхаркувальні властивості.

Інструкція - Біобіотик таблетки для розсмоктування №40

Виробник

ЕЙМ НВФК ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

вітамін С (аскорбінова кислота) - 30 мг, екстракт евкаліпту - 20 мг, екстракт прополісу - 20 мг, олія чайного дерева - 5 мг; допоміжні речовини: цукрова пудра, крохмаль картопляний, полівінілпірролідон (ПВП), кальцію стеарат.

Евкаліпт має антисептичні та протизапальні властивості. Стимулює загоєння слизових оболонок та відходження мокротиння. Евкаліпт призначають для полоскань та інгаляцій при запальних захворюваннях горла, порожнини рота, глотки і верхніх дихальних шляхів.

Прополіс містить натуральні антибіотичні речовини, які вбивають збудників хвороб. Він пригнічує віруси і грибки. Прополіс - це імуномодулятор. Він допомагає організму зміцнитися та адаптуватися до несприятливого середовища.

Олія чайного дерева - антисептик. Вона здатна протистояти одразу трьом різновидам інфекційних організмів - бактеріям, грибкам і вірусам. Олія потужно діє навіть у невеликій концентрації.

Вітамін С - життєво необхідний людині вітамін. Аскорбінова кислота захищає від вірусних і бактеріальних інфекцій: стимулює утворення імунних клітин, антитіл та інтерферону. Застосування вітаміну С скорочує тривалість протікання ГРВІ на 23 %.

Форма випуску

40 таблеток по 0,8 г в блістері

Лікарська форма

Таблетки.

Діюча речовина

ВІТАМІН С, ЕКСТРАКТ ЕВКАЛІПТА

Показання

Cприяє нормалізації функціонування та відновленню слизової оболонки горла та гортані, зменшенню подразнення, першіння та сухості у горлі.

Способи застосування

Дітям віком від 7 до 14 років по 1 таблетці 2-3 рази на день; дітям від 14 років та дорослим по 1 таблетці 3-4 рази на добу. Таблетку розсмоктувати у роті до повного розчинення. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.


Не є лікарським засобом.

Особливі умови

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації у жінок, дитячий вік до 7 років.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004