Біо-паста для дорослих Vivassense №7 CardioProtect 100г (69748)

код товару: 69748
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендVIVASSENSE
ВиробникДЕЛЬТА НВФ ТОВ
Форма випускуТюба 100 мл
Діюча речовинаЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ПШЕНИЦІ, ЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ЯЧМЕНЮ
Оновлено:
17.09.2021
Перевірено

Опис

Основою всіх продуктів є унікальна біопаста, до складу якої входить збагачений вітамінізований екстракт з пророщених зерен пшениці, ячменю, вівса, гречки, кукурудзи, а також унікально підібрані екстракти лікарських трав.
Вони насичують організм корисними вітамінами, мінералами, ензимами і амінокислотами, що дуже важливо для збалансованого протікання фізіологічних процесів організму, відновлення імунітету і здоров'я.

Фульвових кислота є каталізатором метаболічних процесів, активно поглинає вільні радикали, бере участь в обміні речовин, а також збільшує біодоступність активних компонентів пасти до 97%.

Конвалія і Адоніс містять натуральні серцеві глікозиди, які покращують силу скорочень серця та відновлюють його ритм. Валеріана,
Собача і М'ята заспокоюють нервову систему, нормалізують тонус судин, знижуючи симптоми стенокардії, болі в області серця і попереджають появу нових нападів захворювання.

Гінкго білоба нормалізує функціонування клітин мозку, мозковий кровообіг, покращує пам'ять і знижує ризик виникнення інсультів.

Натуральний комплекс інгредієнтів, зручна упаковка і приємний смак дозволяють використовувати Біопасту Vivassense №7 CardioProtect в якості повноцінної добавки до раціону харчування як вдома, так і в поїздках. Її безпеку, ефективність і нетоксичність підтверджені випробуваннями. Вона не просто усуває симптоми, а бореться з причиною хвороби, надаючи благотворний вплив на весь організм, досягаючи чудових результатів.

Продукція Vivassens це відкриття в науці, потужний натуральний імуностимулятор і іммуномодулятор.Укрепленіе імунітету відбувається протягом вже першого етапу лікування (2 тижні).
Результати доклінічних досліджень підтверджують високу ефективність препаратів. Зручна форма випуску дозволяє організму отримати максимум корисних речовин (вітамінів, амінокислот, мікро і макроелементів, фітокомплекси, фульвових кислоту- потужний каталізатор) безпосередньо в ротовій порожнині, до потрапляння їх в шлунок, минаючи вплив соляної кислоти. Вітаміни та мінерали знаходяться в хелатній формі (засвоєння тільки в присутності амінокислот) - найкращий і найефективніший спосіб для їх біодоступності.

Інструкція - Біо-паста для дорослих Vivassense №7 CardioProtect 100г

Бренд

Виробник

ДЕЛЬТА НВФ ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Паста виготовляється на підставі збагаченого вітамінізованого екстракту з пророщених зерен пшениці, ячменю, вівса, гречки, кукурудзи.

Форма випуску

Тюба 100 мл

Лікарська форма

Паста

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ПШЕНИЦІ, ЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ЯЧМЕНЮ

Показання

В результаті використання Vivassense №7 CardioProtect, поліпшується скорочувальна здатність міокарда, зменшується вираженість симптомів ішемічної, гіпертонічної та інших хвороб серця і судин.
Регулярне використання засобу значно зменшує ймовірність виникнення інсультів та інфарктів в майбутньому.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004