Біо-паста для дорослих Vivassense №6 Man's desire 100г (69746)

код товару: 69746
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендVIVASSENSE
ВиробникДЕЛЬТА НВФ ТОВ
Форма випускуТуба 100 г, по 1 тубі у картонній упаковці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ПШЕНИЦІ, ЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ЯЧМЕНЮ
Оновлено:
17.09.2021
Перевірено

Опис

Біопаста Men'sDesire містить в своїй основі 9 вітамінів - B1, B2, PP, B5, B6, B12, C, E, H; 8 мінеральних речовин - кальцій, магній, фосфор, калій, натрій, цинк, залізо, мідь і 15 амінокислот - треонін, серин, глутамінова кислота, пролін, гліцин, аланін, валін, метіонін, ізолейцин, лейцин, тирозин, фенілаланін, триптофан, гистидин, лізин, 8 з яких відносяться до незамінних.

Відновити чоловічу силу і повернути впевненість у собі з новим продуктом від Vivassense можна не тільки швидко, але й безпечно. Запатентована формула біопасти Vivassense №6 Man`s Desire містить натуральні інгредієнти й активні добавки, які в комплексі впливають на чоловічий організм, відновлюють рівень статевих гормонів і покращують самопочуття.

Біопаста не лише вирішує окремі проблеми, вона повністю відновлює чоловіче здоров'я. Завдяки активному компоненту Силденафіл ефект від її використання відчувається вже після першого прийому

Засіб зменшує запальні процеси в передміхуровій залозі, чинить загальнотонізувальну дію, виводить токсини і вільні радикали. У результаті використання поліпшується самопочуття, відчувається приплив сил і енергії, підвищується статева функція і потяг. Завдяки тонізуювальному та детоксикаційному ефекту засіб чинить змоложуючу дію.

Біопасту рекомендовано для спортсменів, які приймають стероїдні препарати, задля мінімалізації негативних наслідків

Основою всіх наших продуктів є унікальна біопаста, до складу якої входить збагачений вітамінізований стракт з пророщених зерен пшениці, ячменю, вівса, гречки, кукурудзи, а також унікально підібрані екстракти лікувальних трав. Вони насичують організм вітамінами, мінералами, ензимами та амінокислотами, що дуже важливо для збалансованого протікання фізіологічних процесів в організмі. Відновленню імунітету та здоров'я.

Фульвова кислота є каталізатором метаболічних процесів, активно поглинає вільні радикали, приймає участь в обміну речовин, а також збільшує біодоступність активних компонентів пасти до 97%

Корені імбиру, женьшеню і родіоли рожевої чинять тонізувальну й адаптогенну дію на організм. Активні компоненти рослин виявляють фітогормональні регуляторні функції, що допомагає швидко і без побічних явищ відновити чоловічий гормональний фон.

Силденафіла цитрат - найбільш відомий регенератор статтєвих порушень у ефективній концентрації він підвищує статеву функцію, збільшує потяг і допомагає впоратися з імпотенцією.

Екстракт яблука покращує смакові якості продукту, а також проявляє загальнозміцнювальний ефект на організм.

Быопасиа Vivassense №6 Man`s desire не лише усуває симптоми, а й бореться з причиною хвороби, впливаючи на весь організм, досягаючи чудових результатів.

Особливості засобу:
- має протизапальний ефект;
- нормалізує обмін речовин;
- виводить токсини з організму;
- надає загальнозміцнюючу і тонізуючу дію;
- нормалізує рівень гормонів;
- застосовується для лікування і профілактики еріктильной дисфункції, простатиті, хронічної втоми,
- відсутність статевого потягу, при фізичному навантаженні (спортсмени).

Інструкція - Біо-паста для дорослих Vivassense №6 Man's desire 100г

Бренд

Виробник

ДЕЛЬТА НВФ ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Збагачений вітамінізований комплекс екологічно чистих екстрактів з пророслих зерен пшениці, ячменю, вівса, кукурудзи, гречки, екстракт водоростей (містять селен), фульвова кислота, родіола рожева (корінь), сорбінова кислота, лимонна кислота, женьшень (корінь), імбир (корінь), екстракт яблука.

Форма випуску

Туба 100 г, по 1 тубі у картонній упаковці.

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ПШЕНИЦІ, ЕКСТРАКТ ПРОРОСЛИХ ЗЕРЕН ЯЧМЕНЮ

Показання

- Імпотенціїя
- Еректильної дисфункція
- Синдром хронічної втоми.
- Простатит
- Вираженоа слабкысть
- Апатія

Способи застосування

Приймати по одный десертній ложці 1 раз / день вранці (натще), за 15 хвилин до сніданку, запивати теплою водою.

Тривалість прийому 4 тижні (2 тижні прийому, 2 тижні перерва, 2 тижні прийому)

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004