Батончик спорт протеїновий шоколад 60г (58986)

код товару: 58986
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендTekmar
ВиробникTekmar Slovenko s.r.o.
Форма випуску60 г батончик в упаковці
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Батончик Tekmar знадобляться завжди, коли є необхідність швидко і з користю поїсти, поповнити запас сил. Не важливо, чи працюєте ви в офісі, постійно пересуваєтеся по місту, доглядаєте за дітьми вдома, маєте свій бізнес, - вашому організму припаде до смаку протеїновий перекус. Якщо ви активно займаєтеся яким-небудь видом спорту-протеїнові батончики стануть для вас хорошим і зручним джерелом протеїнів і енергії, які необхідні до, під час і після тренувань. Батончики можна легко взяти з собою на тренування або в подорож і споживати хоч на морському пляжі, хоч на засніжених гірських схилах.

Інструкція - Батончик спорт протеїновий шоколад 60г

Бренд

Виробник

Tekmar Slovenko s.r.o.

Країна походження

Словаччина

Склад

Білковий концентрат 23,5% (концентрат білка молочної сироватки, изолат соєвого білка), сироп какао-глазур (цукор, какао-порошок, лецитин соєвий), олигофруктоза, ізюм (родзинки, соняшникова олія), соєві пластівці, гарячий шоколад (какао терте, цукор, какао масло,
соєвий лецитин, ароматизатор ідентичний натуральному), пшеничне борошно, рисова мука, цукор, какао порошок, сіль, масло каноли, какао-порошок, молочна кислота, сіль, вітамінний премікс (В1, В2, В6, В12 , ниоцин, пантотенова кислота, біотин, фолієва кислота, Е, С),
мінеральні речовини (карбонат кальцію, сульфат), сорбінова кислота. Не містить компоненти, отримані з генетично модифікованих джерел.

Форма випуску

60 г батончик в упаковці

Лікарська форма

Батончик

Показання

Спортбар, Шоколад - не тільки смачний, але і корисний перекус для тих, хто дбає про своє здоров'я. Протеїновий батончик насичує організм необхідними мікроелементами, ефективно тамуючи голод. В основі ласощі лежить сироватковий протеїн і ізолят соєвого білка. В одній порції міститься 25% протеїну, а засвоюваність білків досягає 90%. Sport bar, Chocolate є справжнім джерелом вітамінів групи В, С і Е, кальцію, магнію, фолієвої кислоти, біотину, ніацину і пантотенової кислоти.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004