Батончик спорт протеїновий з кокосовим ароматом какао глазур 60г (56193)

код товару: 56193
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендTekmar
ВиробникTekmar Slovenko s.r.o.
Форма випускуБатончик 60 г.
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Протеїнові батончики Tekmar - це протеїнові батончики із комбінації сироваткового протеїну та ізоляту соєвого білка з вмістом протеїну 25% у кожному батончику. Засвоюваність протеїнів в батончику сягає 90%. Така висока засвоюваність забезпечує використання організмом людини високої частки амінокислот з протеїнів.

Вітамінний премікс, що додається до батончиків, забезпечує вміст вітамінів В1, В2, В6, В12, ніацину, пантотенової кислоти, біотину, фолієвої кислоти, вітамінів Е і С у кількості, що покриває 50% рекомендованої добової дози цих речовин для дорослої людини.

Батончики не містять транс-жирних кислот, котрі можуть шкодити вашому здоров'ю, мають низький вміст цукру і низький глікемічний індекс.

Крім того, батончики містять підвищену кількість кальцію (96,6 мг) і магнію (85,8 мг), які покривають 12% добової потреби в кальції і 29% добової потреби в магнії. Кальцій є важливим мінералом, який сприяє формуванню і підтримці щільності кісткової тканини, а магній вивільняє напругу в м'язах і видаляє м'язові спазми.

Спортивні протеїнові батончики Tekmar містять виключно високоякісну протеїнову суміш. Вони призначені для людей з підвищеною фізичною активністю, а також для людей, які обрали здоровий стиль харчування.

Інструкція - Батончик спорт протеїновий з кокосовим ароматом какао глазур 60г

Бренд

Виробник

Tekmar Slovenko s.r.o.

Країна походження

Словаччина

Склад

Білковий концентрат 26% (протеїн соєвого боба ізолат, концентрат протеїну сироватки), сироп глюкози, паніровка 18% (повністю гідрогенезировані рослинні жири (кокосовий горіх, соняшник), какао-порошок 16%, емульгатор: лецитин соняшнику, ароматизатор), олігофруктоза, соєві пластівці, кокосовий жир, зволожувач: гліцерин, кава 2,5% (бразильська і індійська кавова суміш), емульгатор: лецитин соняшнику, мінерали (карбонат кальцію, магнезія), сіль, вітамінний премікс (С, Е, В6, В12, ніоцин, пантотенова кислота, біотин, фолієва кислота). Без ГМО.

Форма випуску

Батончик 60 г.

Показання

Для дієтичного харчування та підтримки здорового, активного способу життя

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004