Батончик-мюслі Здоровий Перекус лимон/імбир 25г (74261)

код товару: 74261
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникВитапак ООО
Форма випуску25 г у фольгованій упаковці.
Оновлено:
27.01.2023
Перевірено

Опис

Батончик-мюслі на основі кукурудзяних кульок, вівсяних, ячмінних і пшеничних пластівців, лимона та імбиру на подушці з дієтичного шоколаду.

Без додавання цукру! Містить унікальний комплекс вітамінів: Вітамін С, Вітамін РР, вітамін Е, вітамін В5, вітамін В6, вітамін В2, вітамін В1, фолієва кислота (вітамін В9), біотин (вітамін В7), Вітамін В12.

Інструкція - Батончик-мюслі Здоровий Перекус лимон/імбир 25г

Виробник

Витапак ООО

Країна походження

Україна

Склад

Ізомальтоолігосахарид, кульки круп'яні кукурудзяні (крупа кукурудзяна, вода питна, сіль, олія кукурудзяна), глазур шоколадна дієтична (жир кокосовий, фруктоолігосахариди, какао-порошок, лецитин соєвий), пластівці пшеничні, пластівці вівсяні, пластівці ячмінні, пластівці кукурудзяні, вода питна підготовлена, ківі різане сушене, лимон сушений різаний (2%), імбир сушений мелений (0.3%), регулятор кислотності - лимонна кислота, ароматизатор "Цитрусовий", вітамінний комплекс (0.05%): вітамін С, вітамін РP, вітамін Е, вітамін B5, вітамін В6, вітамін В2, вітамін В1, фолієва кислота (вітамін В9), біотин (вітамін В7), вітамін В12.

Лікарська форма

Батончик.

Форма випуску

25 г у фольгованій упаковці.

Показання

Може бути використан в раціонах дієтичного харчування для загального зміцнення організму як додаткове джерело білків, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів продукту. Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражених шкідниками хлібних запасів за температури від плюс 5 °C до плюс 25 °C і відносної вологості повітря не вище 75 %.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004