BARONESS тканинна Маска для обличчя екстракт квітів лілії 21г (54376)

код товару: 54376
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникРІПЛЕЙ ТОВ
Форма випускуУпаковка 21 г
Оновлено:
17.07.2020
Перевірено

Опис

Тканинна маска з екстрактом квітів лілії Baroness Lily flower mask sheet - відмінне доповнення до щотижневих ритуалам по догляду за собою.
Якщо регулярно (мінімум раз на тиждень) використовувати маску, ваша шкіра придбає однорідний колір і гладкий рельєф, стане більш здоровою і красивою, пройдуть висипання і запалення, а пори помітно звузяться.
Особливості маски для обличчя з екстрактом квітів лілії Ведучий компонент в складі б'юті-засоби - екстракт квітів лілії.
Фахівці стверджують, що даний інгредієнт один з найпопулярніших і дієвих квіткових компонентів.

Інструкція - BARONESS тканинна Маска для обличчя екстракт квітів лілії 21г

Виробник

РІПЛЕЙ ТОВ

Країна походження

Корея

Склад

Екстракт лілії

Форма випуску

Упаковка 21 г

Лікарська форма

Маска для обличчя

Показання

Екстракт лілії надає загоює і заспокійливу дію, освітлює шкірний покрив і бореться з пігментними плямами, є протизапальним засобом і відмінно виробляє детоксикацію шкіри.
Особливістю тканинної маски з екстрактом квітів лілії Baroness Lily flower mask sheet є її потужні зволожуючі і живлять властивості, які вона надає крім вищеописаних.
Маска проста у використанні і покликана значно заощадити ваш бюджет на салонних процедурах, не втрачаючи при цьому в якості.
Продукт має дуже приємний запах, щільно прилягає до шкірного покриву, чим перешкоджає випаровуванню корисних компонентів і вологи під час використання.
Спосіб застосування:
Очистити шкірний покрив від декоративної косметики і забруднень; скористатися тонером; застосувати маску і скласти її на шкірі на 20-30 хвилин; після закінчення процедури сироватку не змивати.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004