Балансид капсули 150мг №30 (30936)

код товару: 30936
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНаарі АГ
Форма випускуТверді желатинові капсули масою по 500,00 мг (± 5 %), по 30 капсул, в поліетиленовому флако­ні; по 1 флакону разом з інструкцією в картонній коробці.
Оновлено:
20.01.2022
Перевірено

Опис

Балансид является источником легко усваиваемого DIM, который помогает поддерживать нормальный метаболизм эстрогена. Балансид может быть рекомендован врачом при лечении аденомиоза матки, мастопатии, гиперплазии эндометрия, эндометриозе (в т.ч. аденомиоз, эндометриоидных кистах), гиперплазии простаты при заболеваниях, связанных с папиломовирусом человека (дисплазия матки, гиперплазия предстательной железы). Балансид может быть рекомендован в качестве диетической добавки женщинам с рецидивирующей болью в груди (циклическая масталгия) женщинам с первичной дисменореей и женщинам с умеренной и средней меноррагией (что сопровождается значительными менструальными кровотечениями).

Інструкція - Балансид капсули 150мг №30

Виробник

Наарі АГ

Країна походження

Індія

Склад

1 капсула містить: дііндолілметану 150 мг; допоміжні речовини: натрію лаурил- сульфат, целюлоза мікрокристалічна, кальцію фосфат, кремнію діоксин колоїдний безводний, магнію стеарат.

Лікарська форма

Капсули.

Форма випуску

Тверді желатинові капсули масою по 500,00 мг (± 5 %), по 30 капсул, в поліетиленовому флако­ні; по 1 флакону разом з інструкцією в картонній коробці.

Фармакодинаміка

Властивості.

Дііндолілметан (DIM), як основний інгредієнт дієтичної добавки, є основним продуктом розщеплення індолу-3-карбінолу - речовини природ­ного походження, отриманого з рослин сімейства хрестоцвітих. Дііндолілметан - це індол четвертого покоління, він забезпечує стійкий антипроліферативний ефект. Дііндолілметан сприяє пригніченню надмірної проліферації клітин за рахунок прямої взаємодії DIM з рецепторами естрогену і кращими процесами фосфорилювання естроген- рецепторів білків. Поєднання цих проце­сів стимулює обмін естрогенів для ефективного вироблення 2-гідрокси метаболітів (детоксикації жіночих статевих гормонів).

Кілька рандомізованих плацебо-контро- льованих досліджень показали ефектив­ність дііндолілметану (DIM), високий рівень безпеки, гарну переносимість і відсутність побічних реакцій при лікуванні гіперпластичного ендометрію та міометрію.

Балансід, збільшуючи ферментну активність цитохрому Р- 450:
- нормалізує баланс естрогену, інгібує утворення потенційних канцерогенів - 16С гідроксиестрону і допомагає змінити рівновагу метаболітів жіночих статевих гормонів - естрогенів на користь утворення 2-С-гідроестрону - в якості додаткового джерела балансу естрогенів у спортивній медицині;

- запобігає проліферації клітин у тканинах, чутли­вих до естрогену;

- Балансід має вплив на організм людини, що проявляється в гальмуванні гіперпластичних патологіч­них процесів у тканинах та органах жінки, що є гормонозалежними (груди, ендометрій, міометрій, шийка матки та яєчники) та пригнічуванні патогенного росту клітин і мітозу в тканинах і органах жіночої репродуктивної системи а також в репродуктивній системі чоловіків (простата);

- зменшує розвиток папіломатозу та ступінь дисплазії шийки матки, спричиненої папіломавірусом людини (ВПЛ).

Показання

Балансід може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джере­ло дііндолілметану, для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму жінки, в тому числі, сприяння нормалізації функції матки (при аденоміозі матки, мастопатії, гіперплазії ендометрію,ендометріозі (в т.ч. аденоміозі, ендометриоїдних кістах)); гіперплазії передміхурової залози; при захворюваннях, асоційова­них вірусом папіломи людини (дисплазія шийки матки, аногенітальні кондиломи). Сприяє підтримці нормального метаболізму естрогену. Дієтична добав­ка може бути застосована у спортивній медицині як джерело дііндолілметану.

Способи застосування

Дорослим по 1-2 капсули 1-2 рази на день під час вживан­ня їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Перед застосуванням рекомендо­вана консультація лікаря.

Термін вживання 1 місяць, в подальшому термін та спосіб споживання узгоджується з лікарем.

При гіперпроліферативних процесах у репродуктивних органах жінок до 6 місяців.

При гіперплазії простати у чоловіків до 6 місяців.

При порушеннях обмінних процесів у молочних залозах та папіломатозі до З місяців.

Побічні дії

Балансід, як правило, добре переноситься. В поодиноких випадках може виникати метеоризм, диспепсія та/або рідкий пронос. Ці побічні ефекти, як правило, зменшуються при зменшен­ні дози та вживанні продукту під час споживання їжі. Застосування Балансіду іноді може призвести до виникнення або посилення головного болю (мігрені) у жінок з попереднім анамнезом подібного стану.

Особливі умови

Застереження.

Підвищена чутливість до хрестоцвітих овочів, в т.ч. дііндолілметану (ДІМ), індол 3-карбінолу; не можна приймати жінкам в період вагітності та лактації; жінкам, які схильні до мігреней, приймати капсули з обережністю, при перших симптомах головного болю припинити прийом дієтичної добавки.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови зберігання

Зберігати в сухому, прохо­лодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004