Антисептик O`KEY для рук і поверхонь Ромашка 500мл (63430)

код товару: 63430
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникКарапуз
Форма випускуФлакон 500 мл
Діюча речовинаГЛІЦЕРИН, СПИРТ ІЗОПРОПІЛОВИЙ, СПИРТ ЕТИЛОВИЙ
Оновлено:
25.08.2021
Перевірено

Опис

Універсальний засіб для дезінфекції шкіри рук і тіла, предметів побуту, поверхонь, приміщень, обладнання на підприємствах.

Містить перекис водню для посилення дезінфікуючої дії, гліцерин для пом'якшення шкіри рук.

Висока якість сировини (спирту) забезпечує відсутність подразнень на шкірі. Завдяки наявності в складі гліцерину та пантенолу забезпечується захист шкіри; можливе часте та регулярне використання.

Має бактерицидну (в т.ч. проти збудників туберкульозу і госпітальних інфекцій (в т.ч. стафілокок, кишкова паличка, синьогнійна паличка, збудники дизентерії, сальмонельозу, паратифу, черевного тифу, холери, чуми, туляремії)), фунгіцидну (зокрема, проти патогенних грибів родів Кандида, Трихофітон), а також віруліцидну (у т.ч. проти найбільш стійких до дії антисептиків - вірусів поліомієліту, а також збудників гепатитів А, В і С, ВІЛ-інфекції, грипу всіх типів, парагрипу, вірусу «свинячого грипу» вірусу «пташиного грипу», «атипова пневмонія», аденовірусної, ентеровірусної, коронавірусної хвороби, респіраторно-синтиціальної, риновірусної, ротавірусної інфекції тощо) дію.

Використовується у домашніх умовах при догляді за хворими, новонародженими, особами літнього віку; персоналом закладів охорони здоров'я будь-якого профілю, що мають підвищені вимоги до асептики та антисептики; у вогнищах інфекційних захворювань; в аптечних, дитячих, учбових закладах; працівниками підприємств; персоналом і клієнтами закладів комунально-побутового обслуговування (перукарні, косметологічні і дерматологічні клініки і салони); персоналом підприємств харчопереробної промисловості, сфери обслуговування; в умовах надзвичайних епідеміологічних ситуацій.

Має пролонговану антимікробну дію, що зберігається протягом не менше трьох годин під рукавичками. Засіб тестовано згідно Європейських стандартів



Інструкція - Антисептик O`KEY для рук і поверхонь Ромашка 500мл

Виробник

Карапуз

Країна походження

Україна

Склад

Суміш етилового та ізопропилового спиртів(вміст не менше 70%), вода, гліцерин, перекис водню, ароматизатор, барвник

Форма випуску

Флакон 500 мл

Лікарська форма

Гель.

Діюча речовина

ГЛІЦЕРИН, СПИРТ ІЗОПРОПІЛОВИЙ, СПИРТ ЕТИЛОВИЙ

Показання

Для гігієнічної обробки шкіри рук, поверхонь, предметів побуту, приміщень, обладнання.

Способи застосування

Нанести на шкіру або поверхню предмета і ретельно втирати протягом 15-30 секунд до повного висихання. Не змивати. Не вживати в їжу. У разі потрапляння в очі промити їх великою кількістю води і звернутися до лікаря. Зберігати в місцях, недоступних для дітей і домашніх тварин, захищених від джерел тепла і прямих сонячних променів при температурі 5-25 ° С.

Особливі умови зберігання

Термін придатності: 5 років


Умови зберігання: Зберігати в місцях, недоступних для дітей і домашніх тварин, захищених від джерел тепла та прямих сонячних променів при температурі 5-25 °С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004