Антиперспірант Deonica Pre-Biotic для жінок Ефект спрей 200мл (61793)

код товару: 61793
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникАрнест Україна ТОВ
Форма випускуФлакон 200 мл.
Оновлено:
05.11.2021
Перевірено

Опис

Антиперспірант аерозольний DEONICA надає максимально ефективний захист на 48 годин, позбавляє від неприємного запаху, відчуття вологи, липкості і стягнутості, мокрих слідів і білих плям на одязі, бактерій і мікробів, не викликає алергічних реакцій та подразнень.

Унікальна формула дезодоранту розроблена в Швейцарії, схвалена вітчизняними та європейськими дерматологами. Ефективність захисту від потовиділення доведена численними тестами європейських незалежних лабораторій. Антиперспірант має виражену антибактеріальну ефектом і безпечним складом.

Відсутність агресивних компонентів (спирту) і штучних добавок (парабенів, консервантів) гарантує високу якість і ефективність.

Пребіотики і Мікробіотікі - це їжа для наших бактерій на шкірі. Вони покращують мікробіом шкіри, не дають шкірі висушувати, втрачати пружність, знижують перебігу запальних процесів, підштовхують епідерміс виробляти більше еластину, колагену.

Інструкція - Антиперспірант Deonica Pre-Biotic для жінок Ефект спрей 200мл

Виробник

Арнест Україна ТОВ

Країна походження

Росія

Склад

Isobutane, Butane, Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Propane, Cyclopentasiloxane, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Triethyl Citrate, Parfum, Lactobacillus Extract Filtrate, Propylene Glycol, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl-Ionone.

Лікарська форма

Антиперспірант-спрей.

Форма випуску

Флакон 200 мл.

Показання

Від запаху, ваід поту.

Способи застосування

Розпорошується дезодорант на відстані 10-15 см на суху очищену шкіру під пахвами.

При необхідності можна повторити цю процедуру протягом дня.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004