Акулячий хрящ гель харчової дой-пак 120мл (44548)

код товару: 44548
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникПП Осіріс
ФормаГель
Форма випускуДой-пак 120 мл
Діюча речовинаглюкозаміну гідрохлориду, ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП
Оновлено:
26.09.2022
Перевірено

Опис

Рекомендований як додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин (глюкозаміну, вітаміну С) та рослинних екстрактів, що позитивно впливають на хрящову тканину суглобів, з метою створення оптимальних дієтологічних умов для загального зміцнення організму та нормалізації функціонування опорно-рухового апарату. Наводнює хрящ, перешкоджаючи зносу хряща стимулює вироблення колагену і речовин, відновлюює структуру хряща володіє знеболюючим ефектом, покращує кровообіг покращує рухливість суглобів, усуває скутість нормалізує вироблення суглобної рідини має виражену протизапальну дію зменшує набряклість уражених тканин виводить сольові відкладення з суглобів

Глюкозаміну гідрохлориду в складі гелю Акулячий хрящ сприяє утворенню гіалуронової кислоти в синовіальній рідині, яка змащує суглоб і живить хрящ, уповільнює руйнування хрящової тканини, знижує втрату кальцію, прискорює відновлення кісткової тканини, уповільнює розвиток остеопорозу, стимулює вироблення речовин для побудови хрящової тканини, зменшує біль і запалення в суглобах, захищає хрящ від токсичного впливу нестероїдних протизапальних засобів і глюкокортикоїдів. Екстракт верби білої в складі гелю Акулячий хрящ містить речовину салицин, дія якої схоже на дію ацетилсаліцилової кислоти. Вітамін С і біофлавоноїди, які позитивно впливають на загальний обмін речовин, має знеболювальну, жарознижувальну та протизапальну дію, підвищує периферійний кровообіг. Екстракт кореня лопуха містить інулін, протеїн, ефірні масла, дубильні речовини, мікроелементи; має виражену знеболюючу та протинабрякову дію, покращує еластичність хряща, розчиняє і виводить сольові відкладення. Вітамін С бере участь в синтезі колагену для відновлення хрящової тканини, підвищує імунітет.

 

Інструкція - Акулячий хрящ гель харчової дой-пак 120мл

Виробник

ПП Осіріс

Країна походження

Україна

Склад

Вода питна, глюкозо-фруктозний сироп - 56 г, глюкозаміну гідрохлорид - 1,4 г, екстракт кореня лопуха сухий - 1,4 г, екстракт верби білої сухої - 0,01 г, вітамін С - 0,7 г, гліцерин, лимонна кислота, ароматизатор ваніль, камедь гуарова, камедь ксантанова, сорбат калію, бензоат натрію.

Форма випуску

Дой-пак 120 мл

Лікарська форма

Гель

Діюча речовина

глюкозаміну гідрохлориду, ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП

Показання

Рекомендований для лікування і профілактики дегенеративно-дистрофічних захворювань опорно-рухової системи (артроз, остеоартроз, остеохондроз, артрит, міозит і т.п.) з метою відновлення хрящової тканини при вікових змінах і підвищеного навантаження на хрящ .

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації у жінок, гострі захворювання серцево-судинної системи і нирок. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способи застосування

Дорослим - по 20 мл гелю (3 чайних ложки) один раз на добу в першій половині дня.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Курс прийому - 2 місяці.

Особливі умови зберігання

Зберігати при температурі від +5 °C до +25 °C

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004